از سال 1373 به صورت تخصصی فعالیت خود را در بخش بازرگانی شروع کردیم و هم‌اکنون بزرگترین تامین کننده رب اسپتیک هستیم.

اطلاعات شرکت

آدرس: فارس - شیراز -بلوار دکتر شریعتی (معالی آباد) - ،کوچه9 ، ساختمان اداری یونیک، طبقه 5 واحد 25

مراحل صادرات رب گوجه فرنگی از ایران+ قوانین جدید ترخیص رب گوجه از گمرک

مراحل صادرات رب گوجه  فرنگی از ایران+ قوانین جدید ترخیص رب گوجه از گمرک
  • محدثه اسلامی
  • پنج شنبه 1 شهریور 1403

مراحل صادرات رب گوجه فرنگی از ایران+ قوانین جدید ترخیص رب گوجه از گمرک

صادرات رب گوجه فرنگی، از صادرات گوجه فرنگی بسیار ساده‌تر است؛ زیرا رب گوجه فرنگی، حین حمل و نقل به مراقبت کمتری نیاز دارد و همچنین نسبت به گوجه فرنگی و سایر فرآورده‌های آن از تقاضای بیشتری برخوردار است؛ به همین دلیل طی سالهای اخیر صادرات و واردات رب گوجه فرنگی، رشد فراوانی را تجربه کرده است.

اما توجه داشته باشید که برای صادرات رب گوجه، تولید و عرضه محصولات با کیفیت کافی نیست و علاوه بر این باید قوانین کشور مبدأ و مقصد را به خوبی بشناسید تا بتوانید مراحل صادرات رب گوجه فرنگی و چالش‌های آن را با موفقیت پشت سر بگذارید.

در مقاله مراحل صادرات رب گوجه فرنگی، با پارسیان زرین همراه باشید تا مراحل صادرات، چالش‌ها و نکات مهم صادرات رب گوجه را بررسی کنیم.

مجوزهای صادرات رب گوجه فرنگی:

صادرات رب گوجه فرنگی نیز مانند هر کالای دیگری، نیاز به دریافت مجوزهایی دارد که تأیید می‌کنند محصول شما از استانداردهای لازم برخوردار است و قوانین کشور صادر کننده و کشورهای واردکننده رب گوجه فرنگی نقض نخواهند شد. برخی از مهم‌ترین مجوزهای صادرات رب گوجه فرنگی عبارتند از:

  1. ثبت شرکت صادرکننده رب گوجه در کشور مقصد: برخی از کشورها مانند عمان اعلام کرده اند که صادر کنندگان برای انجام فعالیت‌های تجاری، باید شرکت خود را در کشورشان به ثبت برسانند.
  2. مجوز تجاری: این مجوز به شما اجازه می‌دهد به فعالیتهای تجاری مربوط به یک محصول خاص مانند رب گوجه فرنگی بپردازید که از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت، صادر می‌شود.
  3. مجوزهای بهداشتی: این مجوز نشان می‌دهد رب گوجه فرنگی که میخواهید صادر کنید، از استانداردهای لازم صادرات برخوردار است و نکات بهداشتی در تولید و بسته بندی آن رعایت شده است.
  4. مجوزهای خاص: علاوه بر مجوزهایی که ذکر کردیم، صادرات به برخی کشورها نیازمند دریافت یک سری مجوزهای خاص صادرات به آنها نیز می‌باشد.

مراحل دریافت گواهی بهداشت برای صادرات رب گوجه فرنگی

برای دریافت گواهی بهداشت  جهت صادرات رب گوجه فرنگی، معمولا باید مراحل زیر را طی کنید:

  1. ارسال درخواست کتبی دریافت مجوز بهداشت صادرات رب گوجه فرنگی: این نامه باید توسط شرکتهای بازرگانی ارسال شود و دارای سربرگ شرکت و مهر و امضا مدیر عامل باشد.
  2. تعهد نامه کتبی: شرکتهای بازرگانی باید کتبا تعهد دهند که رب گوجه فرنگی صادراتی، با استفاده از مواد اولیه ای که با عرض حمایتی وارد شده اند تولید نشده است.
  3. ارائه مشخصات محصول: شرکت باید مشخصات آنالیز رب گوجه فرنگی صادراتی، مانند PH، بریکس و... را به وزارت بهداشت ارائه کند.
  4. بازرسی: وزارتخانه ممکن است برای اطمینان از صحت اطلاعات ارائه شده و تأیید کیفیت رب گوجه فرنگی، محصول شما را بازرسی و سپس آن را تأیید یا رد کند.
  5. دریافت مجوز بهداشت صادرات رب گوجه: پس از ارائه مدارک و انجام بازرسی، در صورتی که محصول شما از استانداردهای مورد نیاز برخوردار باشد، مجوز بهداشتی صادر می‌شود.

مشکلات صادرات رب گوجه فرنگی:

  1. رقابت بالا: صادرات رب گوجه فرنگی بازار پر رقابتیست و صادر کنندگان ایرانی برای موفقیت در این بازار، باید با بزرگ‌ترین کشورهای صادر کننده رب گوجه فرنگی، مانند چین و آمریکا رقابت کنند.
  2. نوسانات قیمت مواد اولیه: قیمت گوجه فرنگی به عنوان مواد اولیه تولید رب گوجه دائما در حال نوسان است؛ که می‌تواند بر سوداوری صادرات تأثیر منفی بگذارد.
  3. بی ثباتی سیاسی وارد کنندگان: کشور عراق و افغانستان، بیشترین سهم واردات رب گوجه فرنگی از ایران را دارند. متأسفانه هر دوی این کشورها با مشکلات سیاسی دست و پنجه نرم می‌کنند؛ این مسئله می‌تواند صادرات رب گوجه در ایران را نیز تحت تأصیر قرار دهد. البته صادر کنندگان برای اطمینان بیشتر و جلوگیری از اتفاقات غیر منتظره ای مانند عدم برگشت وجه و امثال این‌ها، می‌توانند هزینه صادرات را به صورت پیشپرداخت و یا نقدا دریافت کنند.
  4. تأثیر تحریمها بر صادرات رب گوجه فرنگی: تحریمهای اقتصادی می‌تواند در صادرات رب گوجه فرنگی مؤثر باشد، برای مثال تحریمها دسترسی به بازار را محدود کرده و تعداد خریداران بالقوه را کاهش می‌دهند، محدودیت‌های بانکی بین المللی، پرداخت و دریافت وجه را برای صادر کنندگان و وارد کنندگان پیچیده می‌کند و می‌تواند موجب افزایش هزینه‌های حمل و نقل و بیمه نیز شود.

نکات مهم صادرات رب گوجه فرنگی

  1. جذب مشتری: علاوه بر رقابت با کشورهای بزرگ صادر کننده رب گوجه، باید با دهها یا صدها صادر کننده موفق ایرانی نیز رقابت کنید، توجه مشتریان را به خود و محصول‌تان جلب کرده و اعتماد آنها را به دست آورید، برای این کار می‌توانید در نمایشگاه های بین المللی شرکت کنید و یا در فضای مجازی فعال باشید تا توسط مشتریان دیده شوید. اگر این فرایند را به خوبی طی نکنید، بهترین تولیدکننده رب گوجه فرنگی دنیا هم که باشید، مشتریان‌تان شما را نخواهند شناخت و در نهایت از شما خرید نخواهند کرد.
  2. بریکس رب گوجه فرنگی: بریکس گوجه فرنگی، شاخصیست که نشان دهنده غلظت رب گوجه می‌باشد. هرچه بریکس رب گوجه بالاتر باشد، گوجه فرنگی بیشتری نیز برای تولید هر کیلوگرم از آن استفاده شده است، برای مثال تولید هر 1 کیلو رب گوجه با بریکس 20، به 4 کیلوگرم گوجه فرنگی نیاز دارد اما در تولید رب گوجه با بریکس 38، 7 کیلو گوجه فرنگی به ازای هر یک کیلوگرم رب گوجه، مورد استفاده قرار می‌گیرد.

کشورها با توجه به نیاز و زائقه مردم، بریکس رب گوجه فرنگی مورد نیازشان را تأیین می‌کنند، مثلا بریکس مناسب برای صادرات رب گوجه به عراق حدودا 20 است در حالی که برای صادرات رب گوجه به روسیه، بریکس 32-38 مناسب است.

  1. برچسب بسته بندی  گوجه فرنگی: بر روی برچسب بسته بندی، مشخصات محصول باید با توجه به استانداردهای کشور مقصد درج شده باشد. برای مثال کالاهای صادراتی به عراق باید دارای برچسب عربی و انگلیسی باشند، در غیر این صورت محصول به ایران باز گردانده خواهد شد.

صادرات رب گوجه اسپتیک:

رب اسپتیک در واقع بهترین رب گوجه برای صادرات است، زیرا علاوه بر ماندگاری بیشتر و عدم نیاز به سردخانه، می‌تواند ویژگی‌های خود را در هوای آزاد نیز حفظ کند. این محصول پس از استریلیزاسیون حرارتی در کیسه های اسپتیک بسته بندی شده و سپس در بشکه های 220-270 کیلویی عرضه می‌شود.

اگر شما نیز برای صادرات رب گوجه فرنگی، به دنبال راهی مطمئن هستید که به شما اطمینان دهد: فرایند دریافت مجوزهای صادرات، مذاکره با وارد کننده، پرداخت تعرفه‌های گمرکی رب گوجه فرنگی و دریافت آن توسط خریدار، زیر نظر یک متخصص با تجربه و آشنا به مشکلات و چالشهای صادرات رب گوجه فرنگی، به درستی طی خواهد شد، با کارشناسان پارسیان زرین تماس بگیرید و مشاوره رایگان دریافت کنید.

نظرات : 0

کامنت بگذارید